Motto:

Veritas vincit!

 

 

Naléhavé

 

Ne, nejsi plachá, dostáváš okolí,

chceš létat, nechceš chodit po zemi,

chceš zůstat co nejvýš, nechceš sletět dolů na zem!

 

Dostalas Světlo, žár do Tvých žil

hoříš,

ale Ty necítíš bolest!

 

Tvá touha je šílená, Ty neustáváš, znovu a znovu.

Někdy žasnu, když se Ti podívám do očí,

vidím, že někdy myslíš na jiného muže,

ale já vím,

ano, já vím, jak s Tebou zacházet.

 

To je důvod, 

proč mi zavoláš uprostřed noci,

říkáš, že je to naléhavé, naléhavé,

tak naléhavé.

 

Jen počkej a uvidíš, jak naléhavá může být moje 

láska,

 

to je naléhavé...

 

 

 

 Předmluva

 Dnes jsem se krásně vyspala v mém staronovém pokoji v domě u rodičů, který se nalézá v přízemí, ale z okna vidím i věž kostela! Teď v zimě se na ni slétávají všichni ptáci z okolí a pozorují, co se kde šustne? Rtuť teploměru ukazuje deset stupnů nad nulou, nedá se tedy mluvit o pravém lednu, vždyť loni touto dobou bylo kam se člověk podíval kup sněhu. Dnes se líně vleče po okolí mlha, přikrývá celé stromy, střechy domů. Připadám si jako ve starém filmu z londýnského předměstí. Doufám, že se mi tak bude lépe psát o mém sedmiměsíčním pobytu v tomto neutuchajícím velkoměstě!

Snad si i někdo mé zápisky přečte a snad je i někdo knižně vydá? Nikdy jsem ještě žádnou knihu nepsala a už vůbec nevydávala. Tak mi, prosím, odpusťte všechny chyby, kterých se dopustím. Prý si člověk musí psaní knihy něčím zasloužit a je to asi opravdu dar. Tak tento dar, prosím, příjměte ode mně pro Vás všechny, kteří rádi čtete. Myšlenku, na sepsání těchto zápisků nebo této "knihy", jsem ve své hlavě nosila minimálně pět let. Tak snad už konečně dozrála doba, kdy tato "kniha o mém poznání Cesty, Pravdy a Života" vypluje na povrch zemský a také snad někoho povzbudí, poradí, nasměruje, inspiruje, pomůže a bude mu k něčemu. K čemu? To ještě ani já sama netuším. Jisté je jen jedno, že jsem ji musela napsat. 

Za oknem se rozprostírá opravdu tajemná mlha, kterou miluji. Vše nehalí, ale právě naopak - odhaluje! A to je to, co právě nyní potřebuji pro tuto zázračnou chvíli, něco odhalit. Snad se mi to s velkorysou pomocí Nejvyššího povede.

Děkuji Ti Pane, že jsi vedl mou ruku při psaní těchto zápisků, moc jsem to potřebovala, děkuji Ti za vše, co jsi pro mně udělal a stále děláš, děkuji Ti, za to, že jsi mně tak podivuhodně vedl a stále vedeš! Amen