870. Poselství Ježíše ze dne 29. června 2019.

Nástroj: Julie Whedbee (USA).

 

MISTROVSTVÍ, TRANSCENDENCE A KRÁLOVSKÝ VPÁD

 

Marek 4; 11-12
11: řekl jim: "Vám je dáno znát tajemství Božího království, ale těm mimo vás,
se to všechno dostane v podobenstvích,
12: by hleděli a viděli, ale nepochopili, naslouchali a slyšeli, ale nerozuměli,
aby se snad neobrátili a nebylo jim odpuštěno."

Stanovil jsem plán pro mé tvory; proces osvícení skrze stálé posvěcování, poslušnost a disciplínu, proces, který přivede každého k dospělosti a pochopení, k poznání pravé podstaty JÁ JSEM. JÁ JSEM zdrojem všech věcí, známých i neznámých. JÁ JSEMzahrnuje všechny věci, řídí všechny věci, vládne nade všemi věcmi a je pramenem, z něhož se získává moudrost, která přichází pouze shora, ode Mne.

Dal jsem vám poznat pravdu svým příchodem v těle, životem dokonalého příkladu jak získat duchovní zralost, a cestou naplňování vašich cílů jste dostali také přístup do mého království, k vládě a kralování se Mnou, jakmile se proměníte v syny a dcery Nejvyššího. Hledání zde je pro vás probouzením k tomu, kým jste ve Mně, a kým JÁ JSEM ve vás. Vždyť vidíte, že sama podstata JÁ JSEM byla zakódována do vaší DNA. Jak postupujete k hlubší a hlubší důvěrnosti se Mnou, kráčíte vírou, ne zrakem, jdete v poslušnosti a odevzdanosti mé vůli, Já vás víc a víc zbavuji padlé přírody, ve které spočíváte.

Když se to děje, s každým krokem a každou myšlenkou, kde byla odstraněna temnota, tam proudí mé světlo. Aktivují se vaše buňky, vylaďují se na vyšší frekvenci víc a víc v harmonii se Mnou. Jak to postupuje, jste utvářeni víc a víc do mé podoby, a přirozenou reakcí nastává duchovní změna. Každá akce vyvolává reakci a takto měníte i své okolí, pozvedáte nejen své niterné vědomí, ale proměňujete prostředí kolem sebe, jak světlo napadá temnotu. Proto jste schopni pochopit má slova, "jako v Nebi, tak i na zemi". Můj dokonalý projekt.

Často k vám hovořím z pohledu království, a jak je zcela zásadní mistrovství zde, v tomto životě. Tělesné myšlení vede ke smrti, duchovní myšlení k věčnému životu. Dosažení mistrovství bylo to, co nastalo, když jsem odevzdal svůj život na Kříži Kalvárie, dobrovolně, z vlastní vůle. Ukázal jsem vám, jak být rozšířením Našeho Otce, v plném odevzdání, umožňujícím duchu zcela ovládnout tělo, až k smrti, jen abych opět vstal, aby všichni věděli o Velkém JÁ JSEM. Mé zmrtvýchvstání bylo důkazem mé transcendence, opuštění fyzické sféry, abych vystoupil zpět k mému Otci, zakotvil v této říši vše, co JÁ JSEM a vše, čím jsme, protože jsme Jedno.

K dosažení postavení synů a dcer v mém království musí být dosaženo této úrovně zralosti. Těm, kteří jdou v síle ohně mého Ducha Svatého, je dán přístup k pochopení moudrosti a poznání, tajemství a hlubších věcí Hospodina, Yahve. Klíče k odemknutí tajemství jsou známé, i k otevření dveří, jež nelze otevřít bez osvícení mým Duchem, přebývajícím v nitru.

Chápete už, proč je trvalá přítomnost mého Ducha Svatého jedinou cestou k dosažení transcendence? K získání vstupu do mého království nestačí, když někdo prostě řekne, že ve Mne věří. Ano, spasení je nabízeno těm, kteří věří, ale vstup do mého království je vyhrazen těm, kteří dospějí, známým jako přemožitelé. Existuje odměna pro ty, kdo směřují k vyššímu povolání, kterou jim dá jejich Otec a jsou dány podle dosaženého duchovního pokroku a výsledku.

Nepleťte si to s prací. Víra bez aktivních projevů je mrtvá stejně, jako tělesná mysl, ale Já mluvím o odměnách za stálé aktivní následování mého srdce a mé vůle. Potom je člověk povýšen do pozic, které jsem rezervoval v mém království, pozic moci a autority, jako králů a kněží, k vládě a panování jako spoludědicové. To jsou ti, kteří po Mně hladoví, hladoví Mě důvěrně poznat, hladoví dovolit Mi trvale je proměnit, jejich srdce touží, v plné harmonii s mým, po vládě a kralování mého srdce jejich srdci a dovolují Mi projevit se zde mou dokonalostí v nich a skrze ně. To jsou ti, kteří touží celým srdcem překonat tuto existenci, která je pouhou iluzí, a splynout ve věčnosti s tím, který je Zdrojem všeho, pravou realitou.

Vždyť vidíte, že co je zde vnímáno z lidského pohledu jako "skutečné", je v podstatě nepravá skutečnost. Je konečná a dočasná, má počátek a konec. Mé království je věčné a klíčem k aktivaci vaší vyhlídky na něj v každém okamžiku JÁ JSEM. Čím víc vidíte z mého pohledu a ne z omezeného dočasností a tělesnou myslí, tím víc si uvědomujete, že to duchovní je mnohem vlivnější a reálnější než to hmatatelné. Když říkám, že úzká cesta je obtížná a široká je snadná, má to víc významů.

To, co je přístupné smysly (povaha duše), se mnohem snadněji přijímá a poznává než to, co není vidět. To kvůli závoji, pod kterým žijete. Satanovým plánem je přivést vás k falešné víře, že to, co je hmatatelné, je skutečné a to, co lze vidět, cítit, slyšet, dotýkat se, je to, s čím je třeba se ztotožnit.

To není můj plán. Ten, který vás stvořil, JÁ JSEM, je ve vašem srdci, a s perspektivou, že budete patřit Mně, jste byli stvořeni k mému obrazu a nejste tu občany. Jste tu, abyste prosazovali mé království, kráčeli v plnosti svých schopností. Satan ale vytvořil tak přesvědčivou iluzi, že většina není schopna vidět z ní cestu a proto víc a víc podléhají temnotě.

Proto opakovaně, velmi naléhavě učím, že je třeba vyjít ze systému, je třeba oddělit se od této "reality", aby můj tichý, slabý hlas mohl dosáhnout vašeho vnitřního ducha. Nedokážete tuto pravdu najít sami, jelikož Satan předkládá mnoho, mnoho klamů, triků, v každé oblasti vašeho života, abyste věřili, že to co nabídl, je pravda. Proto, jak se v těchto posledních dnech věci vyvíjejí, vás znovu varuji, abyste byli nesmírně opatrní a pozorní, neustále se modlete za rozlišování, abyste nebyli oklamáni, protože bitva, která probíhá ve vesmíru a interdimenzionálně, bude přenesena na zemi.

Ti, kteří nedojdou k tomuto uvědomění, o kterém tu hovořím, poznají odlišnou skutečnost, až přivedu mé prvotiny k plné transcendenci a harmonii se Mnou, před těmi, kteří k tomuto poznáni nedošli. Jste duchovní bytosti v časoprostorové dimenzi, ve zvláštním a konečném bodu; zde je třeba se probudit k této skutečnosti a podle ní jednat a měnit kolektivně paradigma. Je na vaší volbě, zda přijmete své pozice zde, nebo se rozhodnete být smeteni iluzí a klamem, který přináší.

Nabídl jsem každému dospět k plnosti poznání jeho postavení a určeným cílům zde, a mám malý Zbytek, který, coby má vláda, bude vládnout národům v nadcházejícím věku. Komu bylo mnoho dáno, od toho bude mnoho žádáno, ale požadavky v tomto životě, kterých dosáhne, mu umožní mistrovství v příštím věku. Velká odpovědnost a zodpovědnost bude patřit těm, kteří budou vládnout se Mnou. Budou vládnout nad lidmi, místy a oblastmi života, aby učili, udržovali pořádek a stále cvičili ty, kteří ještě k této zralosti nedošli.

Hovořím k vám o těchto hlubších věcech v mém království, abyste znali plány, které mám pro mé stvoření. Je to všechno v mém Slově, a moudrost je udělena těm, kdo ji hledají. Rád bych, aby nikdo nebyl ztracen, nebyl zastižen nepřipravený a tak vás láskyplně učím mé vůli a mým způsobům. Je to vždy o volbě, ale jen ti, kteří si volí podle mého srdce a jsou s ním plně v souladu, postoupí teď, jakmile přijdu poprvé od mého nanebevstoupení shromáždit zbytek těla mé vlády.

Potom, jak mé království skrze můj Zbytek vpadne na zemi, bude vykonáno velké dílo a má sláva se projeví všem na svědectví. Nebude žádných pochyb o tom, kdo je Velký JÁ JSEM, a že JÁ JSEM má vše plně pod kontrolou. Nic nebude mimo řád, JÁ JSEMdokonalý řád, a chaos, který nastane těsně před tím, než bude tato invaze zahájena, je navržen, aby otřásl srdci ztracených a mohli být spaseni.

Takže opět vidíte, že ač se z pohledu světa zdá všechno beznadějné a temné, mimo kontrolu a zničené, JÁ JSEM dělá všechno nové. JÁ JSEM má plán vpadnout do lidských srdcí způsobem, jakým to ještě nikdy nedělal. Hleďte na to mým pohledem! Učinil jsem cestu i pro ty nejvzdálenější duše. JÁ JSEM světlo, ale vytvořil jsem také temnotu. Má to svůj smysl, a vše, co je už u vás, odhalí pozdní hodinu a naléhavost, s níž mluvím.

KDO MÁŠ UŠI KE SLYŠENÍ, SLYŠ, CO ŘÍKÁ MŮJ DUCH.

Tato odhalená tajemství jsou klíčová pro vaše pochopení a postavení, jakmile se ty věci budou dít. JÁ JSEM je tu, aby vám radil na každém kroku.

ŽÁDEJTE-USILUJTE-TLUČTE a Já vejdu, VTRHNU do každého vlákna vaší bytosti! Právě teď není nic důležitějšího …. NIC.

KDYBYSTE JEN VĚDĚLI, JAK MOC KAŽDÉHO Z VÁS MILUJI….

YAHUSHUA

Z anglického originálu přeložil bratr Miroslav